Перейти к содержимому
Форумы SkyCentre Прыжки с парашютом

Ohrim

Пользователи
  • Публикации

    164
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Ohrim

  1. А кроме маркетингового описания есть еще и рекомендации по загрузке. Меня тоже убеждали, что пост студентам нельзя Стилет, пришлось изучить сайт производителя. В то же время подход к обучению и постстудентам в плане системы менторства в тех же штатах и СНГ весьма отличимы.
  2. Все подвески строятся по одному принципу. Инструкция производителя не всегда дает понимание как правильно усадить пакса и часто это понимание отсутствует и у ТМ. Посмотрев видео по подгонке подвесной системы паксов... ... и одевая в былые времена разное альпинистское снаряжение от разных производителей на все виды телосложений, пришел к выводу, что большая часть дискомфорта прыгающего есть результат неправильной подгонки системы. Вся подгонка регулируемой подвески должна начинаться от таза, дальше - уже особенности каждой системы индивидуально.
  3. Особеннымим их делает именно факт авиа-шоу, многим это понятно. Именно тогда летают на критических и запредельных режимах, и именно это "радует" людей. Но кто мешает летать при этом на достаточной высоте? да, адреналин для пилотов будет в меньшем количестве, но в случае ошибки возможность ее исправить на порядки выше. Ибо привычка зло. "Один раз сработало, значит можно повторить...", а вот погодные условия (ветер, влажность), загрузку топливом, бодрость тела, повторить не выйдет, а именно они и есть теми факторами которые отбирают столь необходимые 20-30 метров. Именно способность учитывать эти факторы характеризуют опытность пилота, и как следсвие отсутвие заключения "ошибка пилота".
  4. Мене дуже насторожує фраза "стропы начинают спутываться", яка може відбити бажання у молодих спортсменів використовувати більш сучасну і більш "досконалу" камеру ОП і тим самим уважніше відноситися до процесу пакування парашута. На відео не помітив ніякого спутування, підкажіть де саме і яким чином це відбулося? Скільки разів Ви пакували LazyBag або подібні системи пакування? Особисто в мене дуже приємні враження при використанні даного типу камер.
  5. Якщо тобі для розвитку лексикону лайна це потрібно - вивчай! Знайшов для власного Его - закріпи. Похизуєшся перлами. Щодо мене, пробач, але ціленаправлено, чи для особистого розвитку, лайно не читаю та не пропоную іншим і цим не принижую себе.
  6. 2й варіант. До речі, Ви особисто цьому сприяєте! Бо генетично, історично і навіть практично не пам'ятаю Української лайки. І дуже цьому радий.
  7. нікого це не дивує, як наслідок пальці без розуму строчать, а це вже патологія "російської" культури.
  8. На додаток до лайки. Форум - це також система, Гнилі елементи системи спотворюють безпосередніх учасників. А брудна система є наслідок спотвореної верхівки. Тож Orion в цьому правий, Задовбали ви вже своею "Перцовою" лайкою, ще й інших цьому повчають. "Спеціалісти" російської лайки - теж мені національна гордість. Фу, бридко Вас читати.
  9. "Команда инженеров надеется создать 25 киловаттную версию прототипа к концу текущего года."
  10. 1 Вересня. Отже, окрім некомпетентності адмінітративної группи, просліджується ще й повна неповага до учасників форуму. Так само і серед учасників форуму є та сама неповага. А все тому, що в правилах не прописані звичайні норми поведінки. Таким чином, форум перетворюється, з ресурсу де концентруються інформація та особистості за належністю до парашутної діяльності, в банальний чат з образливими теревеньками, завдяки чому зменшується його значимість серед парашютного товариства. До некомпетентності адміністративної групи, можна віднести: перевищення владних повноважень; погрози на основі владних повноважень; неповага (образливі повідомлення) до учасників форуму, як в особистому значенні так і в загальному; вигадування «нових правил форуму»; вигадування нових обов’язків модераторів; нав'язування своїх принципів. До неповаги учасниками форуму, можна віднести: особиста образа в прямій або завуальваній формі, висміювання за приналежністю до інших соціальних груп. На мою думку, коли модератор починає "нав'язувати" особисті принципи, це більше походить на "Мавпу з пістолетом в руці". До чого це призводить усі знають. Щодо неповаги з боку деяких учасників форум - вони самі собі "лікарі". Всім гарного настрою
  11. Мається на увазі, на мою думку, опір на ту чи іншу сторону крила, відносно цього і зміщення сили на точку опору. Принцип дії майже однаковий, а алгоритм виконання різний.
  12. у першому реченні Ви зневажливо віднеслися до моїх пропозиції, використовуючи для "прикриття" знак питання, у другому вказали що мені робити. Тож, якщо Вас "задовбали" - краще, на мою думку, промовчати. І Вам усього найкращого нажаль зараз відбуваэться все навпаки: бачать виключно натяк, якого там взагалі не має (бо деякі просто не хочуть спілкуватися літературною мовою, так само як і я не вмію літературною російською, на що мені вказав додатково Twilight_Sun - забагато стилістичних неточностей), та НЕ Розуміють написане. Отож, в моєму випадку, до цих самих стилістичних неточностей прізвів саме "Русский, нравится это кому или нет, был и еще некоторое время останется "языком межнационального общения"". А не ввічливі користувачі форуму використовують його виключно для того, щоб показати який у них довгий статевий орган (основним показником якого вважають кількість стрибків), або щоб принизити "коректно" інших, для чого використовують ці самі стилістичні неточності та фразеологізми. Прохання до адміністративної группи відреагувати на мою пропозицію стосовно покращення якості роботи модераторів. Ваше мовчання стосовно пропозиції є неповагою до учасника форуму. (в подальшому це може призвести до нових непорозумінь). Дякую. І це не тролінг...
  13. То Ви, мабуть, якийсь лікар? Ви часом не захворіли свинячою інфекцією? Бо дуже на це схоже.

  14. Дякую. Якщо Вам, щось не подобається пропонуйте альтернативу, але не треба, мабуть, вказувати іншим, що їм робити. Це не ввічливо.
  15. Пропоную Модераторам та Адміністраторам, для уникнення двозначності повідомлень в майбутньому, самостійно розділяти два види вашої діяльності. Наприклад, червоним виділяти текст в якості модератора, чорним - Ваша особиста думка в одному і тому ж повідомленні, але Окремими Реченнями. Так буде легше оцінити ваші особисті якості, та оцінити неупередженність та чемність стосовно роботи модератора.
  16. Олександре, ваше порівняння некоректне. Поясню чому. "Ви завжди ходили в один і той же кінотеатр, Ви до нього звикли, аж раптом черговий працівник не в доброму гуморі, почав вам розповідати про дупу і як туди піти. Ви ввічливо поросили так більше не робити, Вас не зрозуміли." За вашою логікою Ви більше туди не підете. Це виключно ваш вибір.
  17. ваші почуття Вас не підводять. Дякую за вашу чесність. для усіх незадоволених, які "жбурляють каміння", дійсні мотиви викладені тут. "Ваші здогадки - це виключно Ваші здогадки".
  18. То ви прикриваєтеся ширмою модератора - використовуєте свої владні повноваження. А одже людської гідності в Вас не має. Це мені нагадує поведінку багатьох російських та українських міліціонерів. Ви до речі нічим від них не відрізняетесь. Ваша поведінка нагадує це міліція яка слідкує за порядком
  19. Мені, як учаснику данного форума, не зрозумілі дії та мотиви Вас як модератора. Пропишіть будь-ласка в правилах, що модератор мае право образливо звертатися до учасників форуму, тоді не будуть виникати такі питання. "Поясніть, на якій підставі закрили тему, та чому Ви вважаете ваше рішення вірним?" Відповідь на конкретне питання так і не отримав. Надіюся Ви дасте повну відповідь на це питання. Мабудь досі не зрозуміли, до Вас посилання лише вести себе подобаючи, не образливо до інших, та виконуйте свої модеруючі обов'язки. Якщо не має банальної людської поваги у адміністративної групи, якщо ви не вмієте Гарно спілкуватися, не треба обляпувати іших цим лайном, без їх на це згоди.
  20. Почну з того, що спостерігаючи за деякими закономірностями можна помітити, що будь-яка система це відображення її складових частин, так і складові частини в сумі утворюють систему в тому вигляді в якому вона існує. Це відноситься до будь-чого: Країни, підприємства, сім’ї, форуму і навіть дроп-зони. У форматі форуму це можна пояснити тим, що відображення порядку, та тих процесів які відбуваються в ньому, є відображенням роботи і поведінки адміністративної групи. Форум не місце де спілкуються по вказівкам або в контексті бажань адмін-групи. Саме наслідком цього є ситуація коли багато членів парашутного товариства вже покинуло цей форум або навіть не мають бажання в ньому приймати участь, хоча їхні знання можуть бути доволі цінними і вчасними навіть для незнайомих людей. Мені особисто зрозуміло чому на форумі купа лайна і образ - це тому, що модератори не компетентні та не ввічливі. Таке враження, що ви тут лише для того щоб "поговорити"(попиздеть). То навіщо ви на форумі в якості модераторів?
  21. Не зрозумів, яке Ви маєте право відравляти в "жопу" учасників форуму. Що за блюзнірство. Поясніть, на якій підставі закрили тему, та чому Ви вважаете ваше рішення вірним? Чи, якщо тут російські модератори то, всі повинні плясати під вашу дудку?
  22. пункт правил 6 навіщо лаятися? це таким чином слідкують за порядком? де цьому вчать?
×
×
  • Создать...