radoslaw 0 Report post Posted 9 yr Дуже я прошу скажіть мені чи на Україні виробляються часті до парашутів: рятувальні системи типу KAP-3P1/ППКУ? Очевидно легальне джерело. Чи є такі? А якщо не має це де я можу їx отримати? Share this post Link to post Share on other sites
lexa 1229 Report post Posted 9 yr Каким может, тем и спросил - в профиль загляните, Петросяны, бля. Дуже я прошу скажіть мені чи на Україні виробляються часті до парашутів: рятувальні системи типу KAP-3P1/ППКУ? Очевидно легальне джерело. Чи є такі? А якщо не має це де я можу їx отримати? KAP-3P1/ППКУ - это парашютные страхующие приборы. В Украине не производятся, выпускаются в России, 2-м московским заводом, стоят 940 евро Получить их вы там не сможете, т.к. продукция двойного назначения. Напишите, какой у вас вопрос (какие приборы, куда ставить) - я постараюсь вас проконсультировать. Share this post Link to post Share on other sites
mmoustaf 101 Report post Posted 9 yr Почистил тему. Share this post Link to post Share on other sites
photomx 26 Report post Posted 9 yr стоят 940 евро да ну нах!!! что серъёзно?!) обменяю желающему на MARS, можно б/у) Share this post Link to post Share on other sites