Перейти к содержимому
Форумы SkyCentre Прыжки с парашютом

Ohrim

Пользователи
  • Публикации

    164
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

34 Excellent

О Ohrim

  • Звание
    Давно на форуме

Информация профиля

  • Имя
    Александр
  • Город
    Earth
  • Количество прыжков всего\в год
    +++\++
  • Лет в спорте
    10
  • Основной парашют, размер, загрузка
    Mag 130, 1.2
  • Страхующий прибор
    Нет

Посетители профиля

3830 просмотров профиля
  1. А кроме маркетингового описания есть еще и рекомендации по загрузке. Меня тоже убеждали, что пост студентам нельзя Стилет, пришлось изучить сайт производителя. В то же время подход к обучению и постстудентам в плане системы менторства в тех же штатах и СНГ весьма отличимы.
  2. Все подвески строятся по одному принципу. Инструкция производителя не всегда дает понимание как правильно усадить пакса и часто это понимание отсутствует и у ТМ. Посмотрев видео по подгонке подвесной системы паксов... ... и одевая в былые времена разное альпинистское снаряжение от разных производителей на все виды телосложений, пришел к выводу, что большая часть дискомфорта прыгающего есть результат неправильной подгонки системы. Вся подгонка регулируемой подвески должна начинаться от таза, дальше - уже особенности каждой системы индивидуально.
  3. Особеннымим их делает именно факт авиа-шоу, многим это понятно. Именно тогда летают на критических и запредельных режимах, и именно это "радует" людей. Но кто мешает летать при этом на достаточной высоте? да, адреналин для пилотов будет в меньшем количестве, но в случае ошибки возможность ее исправить на порядки выше. Ибо привычка зло. "Один раз сработало, значит можно повторить...", а вот погодные условия (ветер, влажность), загрузку топливом, бодрость тела, повторить не выйдет, а именно они и есть теми факторами которые отбирают столь необходимые 20-30 метров. Именно способность учитывать эти факторы характеризуют опытность пилота, и как следсвие отсутвие заключения "ошибка пилота".
  4. Мене дуже насторожує фраза "стропы начинают спутываться", яка може відбити бажання у молодих спортсменів використовувати більш сучасну і більш "досконалу" камеру ОП і тим самим уважніше відноситися до процесу пакування парашута. На відео не помітив ніякого спутування, підкажіть де саме і яким чином це відбулося? Скільки разів Ви пакували LazyBag або подібні системи пакування? Особисто в мене дуже приємні враження при використанні даного типу камер.
  5. Якщо тобі для розвитку лексикону лайна це потрібно - вивчай! Знайшов для власного Его - закріпи. Похизуєшся перлами. Щодо мене, пробач, але ціленаправлено, чи для особистого розвитку, лайно не читаю та не пропоную іншим і цим не принижую себе.
  6. 2й варіант. До речі, Ви особисто цьому сприяєте! Бо генетично, історично і навіть практично не пам'ятаю Української лайки. І дуже цьому радий.
  7. нікого це не дивує, як наслідок пальці без розуму строчать, а це вже патологія "російської" культури.
  8. На додаток до лайки. Форум - це також система, Гнилі елементи системи спотворюють безпосередніх учасників. А брудна система є наслідок спотвореної верхівки. Тож Orion в цьому правий, Задовбали ви вже своею "Перцовою" лайкою, ще й інших цьому повчають. "Спеціалісти" російської лайки - теж мені національна гордість. Фу, бридко Вас читати.
  9. "Команда инженеров надеется создать 25 киловаттную версию прототипа к концу текущего года."
  10. 1 Вересня. Отже, окрім некомпетентності адмінітративної группи, просліджується ще й повна неповага до учасників форуму. Так само і серед учасників форуму є та сама неповага. А все тому, що в правилах не прописані звичайні норми поведінки. Таким чином, форум перетворюється, з ресурсу де концентруються інформація та особистості за належністю до парашутної діяльності, в банальний чат з образливими теревеньками, завдяки чому зменшується його значимість серед парашютного товариства. До некомпетентності адміністративної групи, можна віднести: перевищення владних повноважень; погрози на основі владних повноважень; неповага (образливі повідомлення) до учасників форуму, як в особистому значенні так і в загальному; вигадування «нових правил форуму»; вигадування нових обов’язків модераторів; нав'язування своїх принципів. До неповаги учасниками форуму, можна віднести: особиста образа в прямій або завуальваній формі, висміювання за приналежністю до інших соціальних груп. На мою думку, коли модератор починає "нав'язувати" особисті принципи, це більше походить на "Мавпу з пістолетом в руці". До чого це призводить усі знають. Щодо неповаги з боку деяких учасників форум - вони самі собі "лікарі". Всім гарного настрою
  11. Мається на увазі, на мою думку, опір на ту чи іншу сторону крила, відносно цього і зміщення сили на точку опору. Принцип дії майже однаковий, а алгоритм виконання різний.
  12. у першому реченні Ви зневажливо віднеслися до моїх пропозиції, використовуючи для "прикриття" знак питання, у другому вказали що мені робити. Тож, якщо Вас "задовбали" - краще, на мою думку, промовчати. І Вам усього найкращого нажаль зараз відбуваэться все навпаки: бачать виключно натяк, якого там взагалі не має (бо деякі просто не хочуть спілкуватися літературною мовою, так само як і я не вмію літературною російською, на що мені вказав додатково Twilight_Sun - забагато стилістичних неточностей), та НЕ Розуміють написане. Отож, в моєму випадку, до цих самих стилістичних неточностей прізвів саме "Русский, нравится это кому или нет, был и еще некоторое время останется "языком межнационального общения"". А не ввічливі користувачі форуму використовують його виключно для того, щоб показати який у них довгий статевий орган (основним показником якого вважають кількість стрибків), або щоб принизити "коректно" інших, для чого використовують ці самі стилістичні неточності та фразеологізми. Прохання до адміністративної группи відреагувати на мою пропозицію стосовно покращення якості роботи модераторів. Ваше мовчання стосовно пропозиції є неповагою до учасника форуму. (в подальшому це може призвести до нових непорозумінь). Дякую. І це не тролінг...
  13. То Ви, мабуть, якийсь лікар? Ви часом не захворіли свинячою інфекцією? Бо дуже на це схоже.

  14. a.k.

    укроп головного мозга. не лечится.

×
×
  • Создать...